This is a site created to host the work and ideas of the students of the Junior High School. It is also a place where the students can be informed about the English language and culture.


Translate

1 Sept 2016



Το έργο The Art of Graffiti που εκπόνησαν κατά το σχολικό έτος 2015-16 οι αγγλομαθείς μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής δράσης eTwinning, της  ηλεκτρονικής δηλαδή αδελφοποίησης  με διάφορα ευρωπαϊκά σχολεία, βραβεύθηκε με την Εθνική Ετικέτα  Ποιότητας, βραβείο που απονέμεται σε έργα «eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης. Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους καθηγητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.»
Ανάλογα βραβεία πήραν και τα σχολεία στην Ιταλία που συνεργαστήκαμε. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και καθηγητές για αυτή τους την επιτυχία, που ήρθε σαν επιβράβευση των κόπων που κατέβαλαν κατά την περσινή σχολική χρονιά.

No comments:

Post a Comment